PANAYIR

TR

KURUMSAL

> Basın Odası

Panayır Gurme’den “kitap dolusu lezzetli bir mola”

Basın Bülteni                                                                                               09.06.2014

Panayır Gurme’den

“kitap dolusu lezzetli bir mola”

Yemek, lezzet ve keyfi tek bir çatı altında buluştura Panayır,Lezzetli Yaşam Kulübü üyelerinin organizasyonu ile  “kitap dolusu lezzetli bir mola” vererek Göçbeyli İlk ve Ortaokuluna kitap bağışında bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önerilen 100 Temel Eser listelerinde bulunan kitaplar okul kütüphanesine hediye edildi. Kitaplarla dolu lezzetli bir molada çocuklar, Panayır Gurme şeflerinin hazırladığı ikramları birbirleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği konsept araştırmaları sayesinde birçok yeniliği misafirleriyle buluşturan ve Türk damak tadına hitap eden yeni lezzetleri ortaya çıkaran Panayır, sosyal sorumluluk projelerini de sürdürmeye devam edecek. Sosyal sorumluluk bilinciyle Panayır Gurme Lezzetli Yaşam Kulübü tarafından geliştirilen projede Panayır Gurme yetkilileri, mutlu öğrenciler için her zaman desteğe hazır olduklarını belirterek Göçbeyli Köyünde bulunan ilk ve ortaokulun kütüphanesine yapılan kitap bağışıyla bir nebze de olsun katkıda bulunmak istedik ve  bu vesileyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önerilen 100 Temel Eser listelerinden çocukların yaş gruplarına uygun kitapları hediye ettik. diye açıklamada bulundu.

Panayır Gurme Lezzetli Yaşam Kulubü’nün gerçekleştirdiği “Kitap Dolusu Lezzetli Bir Mola” sosyal sorumluluğu ile ilgili olarak verilen destekten mutlu olan okul yönetimi Panayır Gurme yetkililerine öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bu yaptıkları desteğin tam ve yerinde olduğunu çocukların bu kitapları okuyarak daha kültürlü ve seviyeli olacaklarına inancımız sonsuzdur” temennisinde bulundu.

Panayır Hakkında

Sımsıcak bir mekan, Samimi sohbetler, lezzetli seçenekler, organik ürünler, yöresine has yiyecekler, sağlık ve lezzet Panayır Gurme’de buluşuyor. Aradığı her şeyi tek bir çatı altında bulmak isteyenlerin adresi Panayır, 2003 yılından bu yana gurme market olarak hizmet veren ve açılan yeni şubeleriyle, gün geçtikçe daha fazla kişiye ulaşan bir lezzet merkezi.

basin@panayir.com.tr

BAŞVUR