PANAYIR

TR

KURUMSAL

> Basın Odası

Panayır Gurme’den “EV-CE'ye lezzet keşfi”

Yemek, lezzet ve keyfi tek bir çatı altında buluşturan Panayır, müşterileri için özel tatları keşfetmeye ve onlarla buluşturmaya devam ediyor.

Sapanca Gölü yakınında yaklaşık 10 dönüm arazi içinde kurulan EV-CE çiftliğinin mutfağında geleneksel tarzda Osmanlı, Rumeli ve Anadolu usulleriyle reçel, turşu, salça, sirke, sos ve meze çeşitleri üretilerek dostlarla paylaşılıyor.

Sanayicilerimizden Baymak'ın kurucusu Ertuğrul Paker tarafından 2001 yılında Sapanca'nın Kırkpınar Köyü'nde kurulan "EV-CE" çiftliğinde tam bir aile işletmesi olarak üretimleri gerçekleştirilen ürünleri Ertuğrul Bey eşi ve çocukları ile birlikte gerçekleştiriyor.

Doğal ev yapımı ürünleri, geleneği sürdürmek ve kış hazırlıkları olarak kendi ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile üretilen Paker ailesinin bu hobisi, dostların beğenisi ve ziyaretçilerin satın alma istekleri karşısında butik bir üretim olarak EV-CE markası altında tüketicilerle buluştu.

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği konsept araştırmaları sayesinde birçok yeniliği misafirleriyle buluşturan ve Türk damak tadına hitap eden yeni lezzetleri ortaya çıkaran Panayır, en özel tatları, lezzet festivali mottosu altında müşterilerine sunma noktasında faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

AR-GE faaliyetleri kapsamında her geçen gün yeni özel ürünleri keşfederek müşterileri ile buluşturan Panayır Gurme'nin tüm şubelerinde "EV-CE" ürünlerini sizler de keşfedebilirsiniz.BAŞVUR