PANAYIR

> Basın Odası

24 Kasım 'Öğretmenler Günü'ne özel Panayır Gurme’den anlamlı ziyaret

"24 Kasım 'Öğretmenler Günü'ne özel Panayır Gurme’den anlamlı ziyaret

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği konsept araştırmaları sayesinde birçok yeniliği misafirleriyle buluşturan ve Türk damak tadına hitap eden yeni lezzetleri ortaya çıkaran Panayır Gurme, en özel tatları, lezzet festivali mottosu altında müşterilerine sunma noktasında faaliyetlerini sürdürmeye devam ederken aynı zamanda sosyal sorumluluk, yardım ve özel projelerle de bu konudaki hassasiyetini sürdürmeye devam ediyor.

Yemek, lezzet ve keyfi tek bir çatı altında buluşturan Panayır Gurme, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde yer alan Mustafa Necati Bey Öğretmen Huzurevinde bir hoş sada yüklü bir program gerçekleştirdi.

Huzurevinde kalan öğretmenlerle, genç öğretmenleri bir araya getiren Panayır bu özel günde Öğretmenler Günü'ne özel bir pasta hazırlayarak ikramlarla birlikte güzel bir müzik dinletisi yapılmasını sağladı. Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu genç kanun ve ses sanatçıları Kadriye Bozkurt ve Oya İşboğa'yla Türk Sanat Müziği eserleri programda sunulurken huzurevi sakini öğretmenlerin istek parçaları da seslendirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel gerçekleştirilen program sonrasında müzik dinletisini gerçekleştiren kanun sanatçısı Kadriye Bozkurt duygularını "Meslektaşlarımızla gurur duyuyoruz. Onlarla bu havayı solumak çok güzel" diye söyledi. Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiren Oya İşboğa ise "kıymetli öğretmenlerimizle olduğumuz için çok duygulandık ve çok heyecanlandık. Ne mutlu sağlıkla bu yaşa gelmek böyle huzurlu bir yerde. Allah herkese böyle dostluklar ve güzellikler nasip etsin" diye konuşurken tüm huzurevi sakinlerine Panayır tarafından Oya İşboğa'nın Yağmur isimli albümü hediye edildi.

Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda öğrendiklerimizi öğrencilerimize aktarmak en önemli görevimiz diye konuşan öğretmenler bu mesleğin kıymetli ve değerli olduğunu söylerken gerçekleştirilen organizasyondan memnuniyetlerini dile getirirken genç öğretmenlere ve adaylarına da mesleklerinde sabırlı ve sevgi dolu olmalarını dilediler.

Panayır Hakkında

Sımsıcak bir mekan, Samimi sohbetler, lezzetli seçenekler, organik ürünler, yöresine has yiyecekler, sağlık ve lezzet Panayır Gurme’de buluşuyor. Aradığı her şeyi tek bir çatı altında bulmak isteyenlerin adresi Panayır, 2003 yılından bu yana gurme market olarak hizmet veren ve açılan yeni şubeleriyle, gün geçtikçe daha fazla kişiye ulaşan bir lezzet merkezi.

BAŞVUR